Bine ați venit la Aireduceri! Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de facturare prezentate în continuare. Acești termeni și condiții reglementează procesul de facturare pentru comenzile plasate pe acest site.

Facturare și Plată
1.1. Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în moneda locală.
1.2. Factura va fi emisă în momentul în care comanda dumneavoastră a fost procesată și confirmată.
1.3. Metoda de plată acceptată este plata ramburs, direct la curier.
1.4. Plata integrală a comenzii trebuie efectuată în momentul livrării produselor.

Informații de Facturare
2.1. Pentru a emite factura corespunzătoare, suntem nevoiți să colectăm informații complete și precise de facturare.
2.2. Vă rugăm să furnizați numele complet, adresa de facturare, numărul de telefon și adresa de e-mail corectă.
2.3. Sunteți responsabil de furnizarea datelor corecte și actualizate.

Corectitudinea Datelor
3.1. Vă rugăm să verificați cu atenție informațiile de facturare înainte de a finaliza comanda.
3.2. Sunteți responsabil pentru asigurarea corectitudinii datelor furnizate. Orice greșeală în informațiile de facturare poate duce la întârzieri în procesul de facturare și livrare.

Modificări și Anulări
4.1. Dacă doriți să solicitați o modificare sau anulare a facturii după ce aceasta a fost emisă, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.
4.2. Ne rezervăm dreptul de a refuza solicitările de modificare sau anulare a facturii în funcție de stadiul procesului de facturare și expediere.

Confidențialitate și Protecția Datelor
5.1. Informațiile dvs. personale de facturare vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de confidențialitate și protecție a datelor.
5.2. Nu vom partaja informațiile dvs. de facturare cu terțe părți în afara necesității procesului de facturare și a respectării cerințelor legale.

Drepturi de Autor și Marcă înregistrată
6.1. Toate drepturile de autor și mărcile înregistrate asociate facturilor noastre aparțin magazinului online și nu pot fi utilizate fără permisiunea noastră prealabilă în scris.

Dispoziții Generale
7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții de facturare fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele actualizări.
7.2. În cazul în care există conflicte sau neînțelegeri referitoare la procesul de facturare, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi o soluție amiabilă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales magazinul nostru online. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri referitoare la termenii și condițiile de facturare, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.